Tapahtumat 2015

Luottamushenkilöiden virkistyspäivä Ähtärissä 2015

Teksti ja kuvat: Petri Koivisto

Tänä vuonna ammattiosastomme elintarvikealan luottamushenkilöt lähtivät kouluttautumaan ja virkistämään Ähtäriin. Luvassa oli helteen lisäksi tiedossa myös tutustuminen Ähtäri Zoohon ja hurjapäisimmät pääsivät tutustumaan Flowparkiin.

Päivä alkoi maittavalla aamiaisella Hotelli Mesikämmenessä, jonka jälkeen siirryimme kabinettiin Liiton toimitussihteeri Minna Räsäsen johdolla opiskelemaan vuorovaikutustaitoja luottamustehtävissä. Taas oppi uutta ja pari tuntia meni harvinaisen nopeasti sukeltaessa esiintymistaitojen maailmaan.

Tapio Palolahti Atrialta kävi perinteisen tilannekatsauksen Atrian ja koko liha-alan tilanteesta haastavassa maailman tilanteessa.

Aluesihteeri Markus Forslund keskittyi ammattiosastojen rooliin nykypäivän ay-maailmassa. Kysymyksiä ja hieman huolestumistakin herättäviä asioita tuli esille. Mistä esimerkiksi löydetään nuoria jatkossa Ay-tehtäviin ja mikä on ammattiosastojen rooli tietoyhteiskunnassa tulevaisuudessa.

Lounaan nauttiminen teki gutaa ennen siirtymistä Eläintarhan kierrokselle ja Flowparkiin huimiin köysirataseikkailuihin. Onneksi sää suosi tällä kertaa meitä virkistäytyjiä! Sitten olikin jo aika siirtyä Hyvölän talolle saunomaan ja osaa taisi käydä suhteellisen kylmässä järvessäkin polskimassa, mutta kuten niin monesti muulloinkin palju ja savusauna olivat kuitenkin ne suosituimmat paikat. Illallinen Hyvölän talolla päätti hienon päivän.

Ensi vuonna uudestaan.

Petri Koivisto SEL 52

amm.os puheenjohtaja