LM-TSAM 3.9.2010 Viikinsaari

Puheenjohtaja Ari Honkaniemi avaamassa Luottamus-ja työsuojeluasiamiesten virkistyspäivää 3.9.2010 Viikinsaaressa.

Virkistyspäivän kuvagalleria 1 A: kuvat ja kuvatekstit / Matti Välimäki

Marja-Leena Harju, Katja Kallio, Sari Haapaniemi, sisävesi laivassa menossa Wiikinsaareen.Mikko Seppälä , Matti Toivola, Teemu Tikkaoja , Ari Honkaniemi.Rami Puska, Juha Huhtala, Mika Ylimäki.Keijo Korpiniemi miettii Tapio Hautakankaan kanssa pysyyköhän  tämä purkki pinnalla.Petri Koivisto,  Mauno Lemettinen, Jukka Kuusisto, Vesa Äkkinen, Ari Huuki
   ”aamupalaverissa”.
Alice Koivuaho tuumii että piru ku täällä on kylmä.Amm.os puh.joht. Ari Honkaniemen avauspuheenvuoro Wiikin saaressa päivän alkajaisiksi.SEL palkkasihteeri Ari Huuki kävi läpi mitä siihen uuteen tessiin tuli muutoksia.Henkilöstöjohtaja Tapio Palolahti toi kuulumiset lm/tsam virkistyspäivään.Tässä  porukka kuuntelemassa asiapitoisen osion tiimoilta
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Virkistyspäivän kuvagalleria 1: kuvat ja kuvatekstit / Matti Välimäki

Välimäki kuunteluoppilaana.Lemettinen ja Honkaniemi miettii mitähän nuo muut oikein meinaa.Katja ja Sari funtsii kuinkahan tälläsestä läpyskästä oikein pidetään kiinni.Vesa miettii ”heitä ny Ari ,että minäki saan vuoron”.No kattokaas mallia äijät tuumii Alice.Alias Tyyne.
Vesa sanoo Antille pidä sitä kättä näin.Sari kysyy Marja-Leenalta joko sinä sait korin.Tampereen Flikka sanoo Pohojanmaan klopeille että tämä on ainut oikea ote.Jukka miettii älä sää Tampereen Flikka siinä Elvistele.JEE menihän se koriin sittenki tuumii Sari.Kattokaas jätkät tätä Tapio sanoo.
Eikö se jotenki näin pitäny heittää tuumii Mika.Menkää pois alta täältä kohta tuloo tuumii Mauno.Tyylistä toivon saavani täydet pisteet ainaki tuumii Ari.Vauhdikas tyyli oli puolestaan Vesalla.Hupsista meinas mennä nokallensa.Punaisen paholaisen tyylinäyte.
Tämmä Lippis ja Hanskat oli oikia tikki ottaa mukaan.Hu huu minä täällä. Onkohan pojat eksyny.Jukalla mielessä karkaaminen vissiin mutta ei onnistunu.Ari muistuttaa Katjaa ja Marja-Leenaa ettei tämä ole jalkapalloa.Mauno Huikkasi Petelle ”Älä nyt leikistä suutu”.
Älä jumankauta Vesa vielä heitä.Voittaja joukkueen kaksikko Markku Ritola&Matti Toivola.Voittajajoukkueen kaksikko.Zumpan ensiaskeleita.No niin Pohojalaaset liikettä kinttuihin.Eiks mulla ookki hieno mainosliivi.
Näkyykö nämä meidän heijastimet hyvin.Pistäkää tyylissä paremmaksi.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Kuvagalleria 2: kuvat ja tekstit Matti Välimäki.

On vähän vaikiaa näpytellä tekstaria ja pelata.No mennään ny sitten tyylikkäästi ku kuvaki otettiin.No niin lämäri kisa sitten alkoi.Hei opettaja mää en jaksa enää.Sikalinjan pojat seuraa tarkasti Marja-Leenaa ja SariaKun taas Marja-Leena ja Sari seuraavat muuta kuin sikalinjan poikia.
Kattokaa jätkät mikä etunoja.Mulla ei oo mailaa tuumii Mika.Mulla muuten on paras asento ja heijastimet.Hitaasti mutta varmasti maaliin.Ei te jätkät mulle pärjää.Ei löytyny voittajaa mulle naisista.
Voittaja on helppo hymyillä Naisten sarjan voittaja Katja Kallio.Miesten mestari Teemu Tikkaoja.Sitä ollaan niin fiininä että!Ensimmäistä kattausta orotellaan.Hei tarjoilija.Kummankos Lihan vai kalan kanssa se punaviini oli?
Hyvä Ruoka Parempi Mieli.Takaisin tullessa sisävesilaivalla soi viisirivinen. Matin karaoke vuoro.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.