« aihelistaan

YTK : laisille


 • nimimerkki

  Selliläinen

  3.2.2021 klo 12:46
  Ay liitolle peukku. On käsittämätöntä että työpaikoilla on järjestäytymättömiä "rikkureita". Jos sitä säästöä haluaa niin kohdentaa johonkin muuhun,niitä löytyy ihan jokaisella. Vuokratyövoiman käytöstä kritiikkiä työnantajaa kohtaan ja toisaalta myös luottamushenkilöille. Tänä päivänä kun puhutaan työpaikkojen luomisesta ,on käsittämätöntä että valtakunnassa ulkomaisen vuokratyövoiman käyttö on runsasta,Atrialla myös,verorahat menee muualle.Lisäksi Atrialla ollaan salamyhkäisiä vuokratyövoiman palkkasta,kun yleinen kanta on palkkojen avoimuus yleisesti. Lihanleikkaaja Atrialla on "kuollutta kansanperinnettä",missä Atrian koulutus suunnitelma? ja miten sitä toteutetaan= Unkarin pustalta körmyjä leikkaamaan. Luottamusmiehet on työnantajan kainalossa,suuria ,kaunisteltuja puheita ja lupauksia,todellisuus tulee esiin kampaviineri palavereissa,joissa myötäillään ja hyvä ettei silitellä "paroonin" päätä . Ay liitto kunniaan. That it !!

 • nimimerkki

  Ikkunasta näkee kaiken

  4.2.2021 klo 07:07
  Niin se on.Koulutussuunnitelma kuolleena syntynyt asia. Kampaviineripalavereissa nämä asiat sovitaan sovussa, mut työntekijöille annetaan suuria lupauksia ja isoja uhoavia puheita miten "parooni" syö kädestä ja pelkää. Unkarilaiset on tullut jäädäkseen, mutta miksi??

 • nimimerkki

  Silliselli

  11.5.2021 klo 09:46
  Haha, siellä liiton laiskuri kitisee :D Onhan se jo nähty, että ammattiliitot ei ole mitään muuta kuin laiskureita varten. Työmiehet on sitten erikseen.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
YTK : laisille

Tälle keskustelupalstalle kirjoitetut viestit julkaistaan palstalla vasta ylläpitäjän hyväksymisen jälkeen.