« aihelistaan

Pääluottamusmies vaalit


 • nimimerkki

  Kai Leppälä

  4.11.2020 klo 18:43
  Nyt olis aika aloittaa keskustelu kumpiko pääluottamusmieheksi, Tomi Tiainen vai Petri Koivisto. Laittakaa myös perustelut miksi ko.ehdokas on parempi vaihtoehto tai huonompi.

 • nimimerkki

  Leikkaja

  5.11.2020 klo 11:09
  Kyllä se Tiainen parempi vaihtoehto on. Koivisto on näyttänyt kykynsä ja paskaa ollaan saatu ja paljon. Joku voi kertoa mitä hyvää Koivisto on saanu? Itsellensä kävely Jobin ? Tuolla hommalla mitä tekee, niin on punainen lakki päässä ja pian.

 • nimimerkki

  Jaakko Hautala

  5.11.2020 klo 17:09
  Tiaisella ei ole vaadittavaa kokemusta ja osaamista pääluottamusmiehen tehtäviin. 2 vuotta osaston luottamusmiehenä ei ole riittävä aika, jotta löytyisi osaamista Nurmon Atrian kaikkien yksiköiden ja osastojen asioiden hoitamiseen pääluottamusmiehenä. Tämä keskustelu on aika lyhyt. :) Petri Koivistolla löytyy vaadittavaa kokemusta ja osaamista, kun on hoitanut tehtäviä hyvin 1.varapääluottamusmiehenä jo monia vuosia.

 • nimimerkki

  Työmies

  5.11.2020 klo 18:21
  Soon justihi näin mitä Hautala sanoo.

 • nimimerkki

  Kai Leppälä

  5.11.2020 klo 18:59
  On totta että Petrillä on enemmän kokemusta, mutta takaako se osaamisen? Mielestäni ei. Tomi tiputti Petrin osaston luottamusmiehen paikalta 2 vuotta sitten ja silloin porukka oli varsin tyytymättömiä Petrin toimintaan, tätä ei varmaan kukaan pysty kieltämään. Se että osaako Tomi sitten hoitaa muiden osastojen asioita, niin en usko että muiden osastojen asiat on Sikapuolen asioita kummempia ja eiköhän pääluottamusmiehen tehtävä ole kuunnella osastojen luottamusmiehiä eikä hoitaa asioita näiden seljän takana. Tomi on ollut nyt 2 vuotta Pekonin luottamusmiehenä ja ollu mielestäni suhteellisen kovassa paikassa, kun, uutta leikkaamoa, pakkaamoa ja Kiinan-pakkaamoa on otettu käyttöön ja urakoitu ja tänä aikana hoitanu hommat kiitettävästi ja kasvanu luottarina valtavasti.

 • nimimerkki

  Pakkaaja

  5.11.2020 klo 19:20
  Kyllä meni uskottavuus Leppälältä,kun kirijottaa tuallasta, ku jossen ole väärin ymmärtänyt niin hän haastoi itse Tiaisen osastolla luottamusmiehen paikasta. Eli miten silloin voi olla tyytyväinen toimintaan? Pari vuotta sitten kuka tahansa olisi hävinnyt vaalit leikkaamossa .Sitäkään ei käy kiistäminen.

 • nimimerkki

  Kai Leppälä

  5.11.2020 klo 19:24
  Tällä hetkellä kukaan ei oo vielä haastanu ketään ennenkuin selviää pääpallin paikka.

 • nimimerkki

  Sivusta seuraaja

  5.11.2020 klo 19:31
  Petrillä ja Jaanalla kokemusta, muut ehdokkaat tuntemattomampia. Nyt olisi aika uusien tuulien...

 • nimimerkki

  Utelias

  5.11.2020 klo 19:46
  No Kai Leppälä jos käy niin että Koivisto voittaa vaalit. Haastatko sinä Tiaisen osastolla niinku olet ilmoittautunut sikaleikkaamon luottamusmies vaaleihin. Miten on? Onko vaan sumutusta?

 • nimimerkki

  Kai Leppälä

  5.11.2020 klo 20:02
  Ei oo sumutusta. En haasta.

 • nimimerkki

  MOT

  5.11.2020 klo 20:13

  En usko vastakkainasetteluun työntekijän ja yrittäjän välillä, vaan etsikäämme tulokulmia, joissa kummankin työtätekevän ryhmän edut kohtaavat. Ajattelkaamme, että menestyvä yritys on työntekijän etu ja asiallista palkkaa saava tyytyväinen työntekijä yrityksen etu.
  Korporaatiososialismilla, jota sdp ja vasemmisto edustavat, on hyvin vähän tekemistä työväestön kanssa. Ei työntekijän etu ole se, että hänen palkkansa sosialisoidaan. Työntekijän ja "pienen ihmisen" etu on se, että puolustetaan hänen työpaikkaansa ja tilipussiaan.
  PETRI, HANNU ja JAAKKO!


 • nimimerkki

  Mopottaja

  5.11.2020 klo 20:21
  Onko Tiaisen kannatusjoukoilla paniikki päällä,kun alkaa noin ala-arvoisesti ja läpinäkyvästi trollaamaan täällä?

 • nimimerkki

  Ahonkylä

  5.11.2020 klo 20:32
  Tiainen ehdottomasti pääluottamusmieheksi,vaihtoehtoa ei ole !! Kokemusta tulee asioiden myötä ja yhteistyössä osastojen luottamusmiesten yhteispelillä. Koiviston kokemus on ollut lähinnä istuskella sijaisena "Manun toimistolla". Lisäksi tällä hetkellä näemme Koiviston "puhaltavan" työnantajan pilliin, "oma huone" yläkerrassa osoittaa sen,olis ollu miehellä munaa ja tarttunut työhön kiinni hävittyään osaston luottamusmies vaalit,mutta ei,jotenkin sai junailtua itselleen "yläkerrasta sviitin" :D, osaston vaalitulos osoitti epäluottamuksesta asioiden hoidossa ja oikeestaan käsittämätöntä että mies julkeaa hakea pääluottamusmieheksi,toisaalta häpeällistä!!
  Kuulemma vitsiä on käyty alakerras heittämäs mutta älkää menkö halpaan,se on petollista!! Manu olisi ollut paras vaihtoehto ja täten toivotan Manulle onnea valitsemalleen tielle.

  Äänestäkäämme Tomi Tiaista,hän tekee töitä ja ajaa työntekijöiden asioita,eikä ole lipi,lipi mies !!! Kaikille isille hyvää isäinpäivää !!!

 • nimimerkki

  Ahonkylä

  5.11.2020 klo 20:37
  Vastaus nimimerkille MOT

  Käsittämättömiä nuo persujen kommentit,aina asian vierestä,ei mitään konkreettista !!!

 • nimimerkki

  Tero Ojanperä

  5.11.2020 klo 21:01
  Kyllä täältä lähtee ääni Tomi Tiaiselle koska pitää saada uutta verta atrialle! Näytöt on näytetty ja nyt pitää uudet tuulet saada puhaltamaan. Ikinä ei olla tyytyväisiä kenenkään tekemisiin ja on aika veemäinen paikka tuo.
  Pitää saada uutta verta ja uusia näkemyksiä asioihin,nyt tulee paljon on tapahtunut atrialla ja paljon varmasti tulee tapahtumaan varmastikkin.

  Toivottavasti muutki esittäytyisi nimillä eikä nimimerkeillä ja kaikki äänestäisi. Turha valittaa takana / nimimerkin takaa ?

 • nimimerkki

  Utelias

  5.11.2020 klo 21:04
  Tuli kans selväksi Leppälän aikeet. Vuosi sitte selkä vielä suoras nyt jo juonii. Harmi olis voinu olla hyvä mies luottamusmieheksi mut ei enää luottamusta..

 • nimimerkki

  Jukka Haapaniemi

  5.11.2020 klo 21:23
  Eipä täällä tunnu olevan osa väestä kovinkaan varmoja asiastaan kun täytyy nimimerkin takaa ladella mielipiteitään.
  Sen verran pitää olla selkärankaa että tohtii nimellään esintyä kun alkaa jompaa kumpaa ehdokasta arvostelemaan.
  Petrin kohdalla suurin synti tuntuu olevan kun ei ole veitsi kädessä,no kateushan pitää aina ansaita ja sääliä saa ilmaiseksi.
  Molemmat on varmaankin ihan varteenotettavia ehdokkaita mutta omasta mielestä Tomin kannattaa hankkia vielä kokemusta ja kannuksia leikkaamossa.
  Vaikka Tomi Petrin voittikin viime vaaleissa niin leikkaamossahan on luottamusmies vaihtunut aina kun on ollut jotain isompia mullistuksia.
  Viimeksi oli tämä vaiheleikkaamo,sitä ennen kun siirryttiin kahteenvuoroon.
  Yleensähän se on luottamusmies jonka päälle likasanko kaadetaan,oli sitten hoitanut hommansa miten hyvin tahansa.
  Mun vaakakuppi kallistuu tälläkertaa Petrin puolelle. Kokemusta kuitenkin kertynyt vuosien varrella ja ei ne suhteet" yläkertaan" ainakaan asioitten hoitoa heikennä vaan päinvastoin.
  Tominkin aika tulee vielä,leikkaamossa on hyvä kerätä kannuksia tulevaisuuteen jos ja kun intoa vain riittää.

 • nimimerkki

  Tero Ojanperä

  5.11.2020 klo 21:43
  Toivottavasti ei mene kovin rumaksi keskustelu. Molemmissa on varmasti hyvää ja pahaa, mut tsemppiä voittajalle tuuliselle pallille ja siinä oot aina silmätikkuna.

  Tällä kertaa menee, mun nimi näin ja se siinä, mut katsotaan kuinka käy.

 • nimimerkki

  Kai Leppälä

  5.11.2020 klo 21:55
  Nimimerkki Utelias, mitäs minä juonin? Jos Tiainen pääsee pääpallille niin olen ehdokkaana, jos ei pääse niin en ole. Ei mulla mitään salattavaa ole näis asiois, ihan normaalia yhteistyötä Tomin kanssa, kuten varmaan Petelläkin on tahoja joidenka kanssa tekee yhteistyötä, näin nämä hommat menee, menny aina. Se on hyvä, että keskustelut on saatu käyntiin ja vielä ku se tehtäis nimen kans niin olis kiva käydä selventämässä asioita. Toki aina voi tulla myös kysymään suoraan työmaallakin.

 • nimimerkki

  Jaakko Hautala

  5.11.2020 klo 23:29
  Ei osastolle lähdetä luottamusmies ehdokkaaksi mitään pelejä pelaamaan, näihin hommiin pitää olla valmis sitoutumaan jos lähtee ehdolle. Mitä tulee osaamiseen ja kehittymiseen luottamusmiehen hommissa, niin pääluottamusmiehen pestiin vaaditaan kokemusta. Siihen tuoliin ei mennä parin vuoden luottarin kokemuksella opettelemaan, että kuinka toimitaan pääluottamusmiehenä? Muutama vuosi osaston luottarina on vielä aika kokematon edetä PLM, pitää kehittyä ja opetella ensin. Ei myöskään kannattaisi haukkua kollegoita selän takana niin ylimielisesti, kun puuttuu näytöt ja osaaminen.

 • nimimerkki

  Työmies

  6.11.2020 klo 02:46
  Leikkaamoko ne luottamusmiehet valitsee? Luulin että nyt vallitaan koko talon pääluotamusmiehiä.
  kannattaako tässä muiden enää maksaa jäsenmaksuja?

 • nimimerkki

  Hautalalla oma lehmä ojas

  6.11.2020 klo 07:46
  Mitäs Petri on luvannut Jaakolle tästä nuoleskelusta?

 • nimimerkki

  Jaakko Hautala

  6.11.2020 klo 08:53
  Omalla nimellä vastaaminen, jos löytyy miestä sen verran. ?

 • nimimerkki

  Kai Leppälä

  6.11.2020 klo 10:25
  No varmaanki ääniä Petri on luvannu Jaakolle, se on sitä yhteistyötä mitä juonimiseksikin jotkut kutsuu. Jaakko vois vähän avata tuota haukkumista ja näyttöjen puuttumista mitä tuos aiemmin kommentoit.

 • nimimerkki

  Tero Ojanperä

  6.11.2020 klo 11:11
  Odotellaan Jaakon avautumista ?

 • nimimerkki

  Jaakko Hautala

  6.11.2020 klo 11:37
  Mulle ei oo tarvinnut kenenkään luvata mitään. Oon tietääkseni omilla ansioilla edennyt luottamusmies hommissa. Katsotaan kumpi voittaa nämä vaalit. Oma valinta selvä ja perustelut laitettu.

 • nimimerkki

  Jukka Haapaniemi

  6.11.2020 klo 12:58
  Mulla menee vähän ohitte tämä äänien lupailu homma.
  Ei kait kukaan voi kenellekkään mitään ääniä lupailla?
  Vaalityö ja puheet on asia erikseen mutta lopetetaan nyt ajoissa turhanpäiväinen löpinä ja jankkaaminen puolin sekä toisin.
  Elämä jatkuu joka tapauksessa vaalien jälkeenkin,toinen tulee valituksi ja pulinat pois.
  Ei kannata poltaa siltoja takanaan mihinkään suuntaan,jäitä hattuun ja pysytään asiassa.
  ps.edelleenkin kannattaa kirjoittaa omalla nimellä eikä piiloutua nimimerkin taakse,se on vähä kuin keskenkasvuisten huutelua jota ei oikein tosissaan voi ottaa.

 • nimimerkki

  Kai Leppälä

  6.11.2020 klo 13:37
  Ei ääniä voi luvatakkaan, mutta ehdokkaan puolesta voi aina luvata puhua. Ittellä oli tämän keskustelun ajatuksena, että keskusteltais ehdokkaista asiallisesti ja malliesimerkki asiallisesta ja rakentavasta viesteistä on kyllä juuri Jukka Haapaniemellä. Asioista saa ja varmaan pitääkin olla eri mieltä, mutta niistä voi keskustella asiallisesti.

 • nimimerkki

  Jaana Fossi

  6.11.2020 klo 19:50
  Seurattuani tätä keskustelua pääluottamusmiesehdokkaistamme, täytyy todeta, että joidenkin kommentit olivat kaukana asiallisesta linjasta. Se , että täälä keskityttiin siihen , että kuka on nuollut kenenkäkin takalistoa, milloin mistäkin syystä tai kuka on luvannut kellekäkin ääniä, on jokseenkin pikkumaista ja mautonta. Olemme valitsemassa itsellemme pääluottamusmiestä, joka valvoo, hoitaa ja edustaa, yhdessä luottamusmiesorganisaation kanssa, MEIDÄN KAIKKIEN TYÖNTEKIJÖIDEN etuja! Itse pidän tärkeänä, että tuleva pääluottamusmies on yhteistyökykyinen. Se on tehtävä, jossa on pystyttävä tekemään töitä, eri mielipiteitä omaavien ihmisten ja tahojen kanssa. Tulevalla pääluottamusmiehellä ja koko luottamusmiesorganisaatiolla, riittää haasteita. Meillä on esim. tällä hetkellä se tilanne, joillakin osastoilla, että vanha luottamusmies lopettaa ja tilalle ei tahdo löytyä halukkaita jatkamaan. Siinä riittää mietittävää, meille kaikille. Onneksi , meillä kaikilla, on mahdollisuus vaikuttaa ja se hoituu parhaiten, äänestämällä. Itse aion luonnollisesti äänestää ja ääneni annan, Petri Koivistolle.

 • nimimerkki

  Vaalitarkkailija

  6.11.2020 klo 20:15
  Huvittaa tämä nuoleskelu ja äänten kalastelu sen verran että ehdotan vaalipaneelia, jotta työläisillä olisi mahdollisuus tutstua kaikkiin ehdokkaisiin ja heidän mielipiteisiinsä.
  Videohaastattelut käyntiin videot SEL 52:n sivulle. Muuten nämä mustamaalaus sivut ei palvele kenenkään etua.


 • nimimerkki

  Mane

  7.11.2020 klo 20:30
  Ehdotan että lopetetaan koko keskustelu tältä osin. Äänestystulos ratkaisee sitten nämäkin vaalit. Onnea ja menestystä kaikille ehdokkaille.

 • nimimerkki

  Nellu

  14.11.2020 klo 11:29
  Fossin,Akkasen ja Hautalan kommentit perustuu luottamusmiesten kampaviineri palavereihin. Leikkaamon luottamusmies vaaleissa Tiainen valittiin luottamusmieheksi ja vaalit osoitti Koiviston luottamuksen kadonneen ja syystä. Aikansa kutakin,Koivistolla ei "paloa" hoitaa asioita . Tiainen yhteistyökykyinen ja hänellä on ehdottomasti laaja kannatus leikkaamossa missä konkreettisesti tiedetään ehdokkaiden luottamuksesta hoitaa pääluottamusmiehen mandaattia, Tiainen pääluottamusmieheksi !!

 • nimimerkki

  Hannu Akkanen

  15.11.2020 klo 04:58
  Nimimerkki "Nellu" Kohtuullista olisi että jos kirjoittelet toisista henkilöistä nimillä mainiten, tekiset sen omalla nimelläsi. Sen verran selkärankaa pitäisi olla ettei puskista huutele.
  Itse en ole tänne kommentoinut aiemmin, joten siltäkin osin kirjoituksesi on valheellinen. Samoin mainitsemasi "kampaviineri palaverit" Yhteisiä kokouksia luottamusmiehillä on viimeksi ollut ennen korona-aikaa. Niissä palavereissa joihin itse olen 6-vuoden aikana osallistunut ei ole ollut tarjoilua.
 • nimimerkki

  Kylki kyljessä

  15.11.2020 klo 14:31
  No jos kahden vuoden kokemus ( ei neljän mikä lukee vaalimainoksessa) luottamusmiestehtävissä riittää Pääluottamusmiespestin hoitamiseen niin ihmettelen suuresti. Tässähän haetaan Pääluottamusmiestä eikä osaston luottamusmiestä! Laajasta kannatuksesta voi olla leikkaamossa montaa mieltä ja näkökulmia kritiikkiin riittää molemmilla ehdokkailla tasapuolisesti!

 • nimimerkki

  YTK:hon siirtyvä

  15.11.2020 klo 15:12
  Sivusta seuranneena on ollut enemmän kuin mielenkiintoista huomata pääluottamusmiehen kopilta ja 2.varavaltuutetun avustuksella organisoidusti johdettua toisen ehdokkaan mustamaalauskampanjaa,joka saa jo lapsellisia piirteitä(kerrotaan osatotuuksia ja jätetään kertomatta asioihin oleellisesti liittyviä asioita) eli ei tarvitse ihmetellä jos jäsenistö katoaa YTK:hon.

 • nimimerkki

  Kai Leppälä

  15.11.2020 klo 18:45
  Annappas YTK::hon siirtyvä jotain konkreettista tietoa tuosta mustamaalaamisesta, äläkä kerro osatotuuksia ja jätä kertomatta asioihin oleellisesti liittyviä asioita! Vai onko sulla edes? Tuskin.

 • nimimerkki

  Esivalmistelia

  15.11.2020 klo 20:08
  Kuinka Tiainen voi paukutella henkseleitä neljän luottamusmies uralla. Kaks vuotta ollut luottamusmiehenä. Mitkään leikkaamon varamies jutut ei ole virallisia.. Trumpin tiellä kulkee.

 • nimimerkki

  Leikkaaja

  16.11.2020 klo 18:54
  Kuinkas kun kokeneet leikkaajat silloon tiputettihi 6pr -- 4pr!!?? Tiaanen sopimassa tästä silloon?? Vaalimainokses kehuu olleensa neljä vuotta osaston ltm, vaikka ollu vasta kaksi vuotta! ?

 • nimimerkki

  Lemettinen takapiruna

  16.11.2020 klo 19:31
  Nykyinen pääluottamusmies isthuu siellä kopillansa Tiaanen sylis ja yrittää mustamaalata Petriä.. Onko varaa siihe??!

 • nimimerkki

  YTK

  16.11.2020 klo 20:04
  Kyllä hävettää ku lukoo tätä keskustelua. Aikuuset miähet räksyttää ku mikkäki vesikauhuuset rakit. Vissihin atria ja liitto ei tartte ku sikalinijan tyälääsiä. Tairan vaihtaa loimaan kassaan josko siälä olis jollakin järki pääs.

 • nimimerkki

  Jukka Haapaniemi

  16.11.2020 klo 21:21
  Mikäs yyteekoota nyt nuon riepoo?
  Eihän tässä nyt oo mitään hätää,rauhoitu hyvä henkilö.
  Eikös tuo ehdokkuus nuohon luottamustoimiin ole kaikille liiton jäsenille mahdollista?
  Nyt vain ei näköjään muilta osastoilta ole ollut mielenkiintoa asettua ehdokkaaksi ,muuta kuin leikkaamosta.
  Onneksi edes leikkaamosta löytyy kaksi hyvää vaihtoehtoa mistä valita.
  Eikös tuo loimaan kassa ole vähän sellainen siipeiliöiden paikka.
 • nimimerkki

  Mane

  16.11.2020 klo 21:36
  Kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseen.

 • nimimerkki

  Maria

  17.11.2020 klo 17:10
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  Odotimme Jaana Alajoen osallistumista 1.pääluottamus vaaleihin,me naiset olisimme äänestänyt Jaanaa mutta ei nähtävästi kiinnosta kuin varapaikka ja ilmaiset kestitykset. Naisia täytyy saada ay toimintaan, ääniä tulisi.Sikalinjan samat miehet pyörittää kaikkia ay sirkusta,sanoisimme jopa korruptioksi. Onko osaston (sikalinjan) miehillä jäsenistön rahoilla ostetut elektroniikka laitteet.?

 • nimimerkki

  ytk

  17.11.2020 klo 18:00
  Haapaniemi&muut vajaata pvää tai viikkoja sekä 6 tunnin tekijät. Te ny varsinaisia siipeilijöötä ootte,hah,hah tulkaa esivalmisteluun niinkui kunnon työmiehet!!

 • nimimerkki

  Leikkaaja

  18.11.2020 klo 09:12
  ytk:n sankari, palionkos sulla on niitä työvuosia takana täällä sikaleikkaamossa?

 • nimimerkki

  Jukka Haapaniemi

  18.11.2020 klo 11:28
  Yyteekoota näyttää ny siappaavan kaikki asiat.
  Niin makaa ku petaa,senku vaan kävelet Kinnusen puheelle ja hommaat nelituntisen.
  No se voi kyllä yyteekoolta jäädä haaveeksi ku ei taida Kinnuselle riittää syyksi että vähä riepoo ku Haapaniemikin tekee nelituntista ja kannattaa laittaa se lompsakin este lyöntiin ennenku eres alkaa nelituntisia karehtimaan.
  Mun silmissä ei kyllä esivalmistelussa taida yhtäkään miestä löytyä,paremminkin puskista huutelioita.
  Eli tervetuloa vaan keskustelemaan asioista ihan naamatusten jos löytyy sen verran miestä.
  Muuten kannattaa olla ihan iisisti vaan ja odottaa että korvantaustat kuivuu.

 • nimimerkki

  Jaana Alajoki

  18.11.2020 klo 16:18
  Minua ei ehdokas asettelu kokouksessa kukaan ehdottanu pääluottamusmieheksi.varapaikslle kyllä. Itsehän en voinut itseäni ehdottaa. Kahden vuoden päästä jos joku ilmoittaa minut, lähden mielelläni kisaamaan pääluotto paikasta.
  Askeleen ylöspäin tässä toivottavasti ollaan menossa. Joku päivä vielä nainen istuu pääluottamusmiehenä!

 • nimimerkki

  JOOPAJOO

  24.11.2020 klo 05:49
  Miten voisi äänestää Jaanaa jos henkilö ei tiedä että voi itseään ehdottaa ehdokasaettelukokouksessa. Epäilen osaako hoitaa muitakaan asioita?

 • nimimerkki

  Jaana Alajoki

  24.11.2020 klo 07:48
  Hei Joopajoo!
  En todellakaan ole koskaan kuullu ehdokas asettelu kokouksissa kenenkään ehdottavan itseään. Kiitos vinkistä, taitaa tällä tiedolla menevän tulevaisuuden ehdokas asettelu kokoukset täysin uusiksi? En tiedä kuka olet, kun nimimerkin takaa huutelet. Et taida tuntea minua yhtään.luulenpa että tiedän enemmän kuin luuletkaan. Minä en vieläkään lähde kenenkään mollaus linjalle! Tsemppiä kaikille ehdokkaille!

 • nimimerkki

  Transu

  24.11.2020 klo 13:38
  Mitä väliä sillä on onko pääluottona mies vai nainen? Pätevimmät sinne pitää valita, oli sukupuoli mies, nainen tai transu tai muunsukupuolinen.

 • nimimerkki

  joo

  27.11.2020 klo 11:05
  Olisit Alajoki pyytänyt henkilöä ehdottaa sua peejiiksi joka ehdotti sua varalle. Vai eikö kiinnosta ay asiat? Hauskanpito kylläkin,kampaviineri ja ilmais virvokkeet.
  Vai oliko tämä varapaikka palkinto sisäpiiriltä et näyttäisi hyvältä kun nainen varalla. Jäsenten täytyis herätä näihin ay asioihin. Samat naamat häärää jokapaikassa. Broisku puolella on kyvykkäitä henkilöitä ja lopuks saako Lemettinen tonttulakin suojatyöpaikkaan :D

 • nimimerkki

  Vielä liitossa

  27.11.2020 klo 13:36
  Voisiko joku liiton hemmo kertoa mikä on järjestäytymisaste ja miten se on kehittynyt viimeisten vuosien aikana?
  Osastolla mun käsityksen mukaan noin kolmannes Loimaalaisia.
  Muutenkin kehitys ajaa siihen että liitot ei jatkossa enää sovi palkoista. Vrt. Metsäteollisuus.

 • nimimerkki

  Mauno Lemettinen

  28.11.2020 klo 10:51
  Tervehdys

  Viimeksi, kun on tarkemmat laskelmat tehty, järjestäytymisaste oli vähän alle 90%. Sellin jäsenet tiedetään, muihin SAK alaisiin liittoihin kuuluvien määrä on hämärän peitossa. Atrian sisällä järjestäytymisaste vaihtelee ja varsinkin osastoilla, joissa on enemmän määräaikaisia, myös järjestäytymisaste on matalampi.
  Suunta on valitettavasti alaspäin, keinot, millä nostetaan, olisi tervetulleita

 • nimimerkki

  ytk

  28.11.2020 klo 13:06
  Nyt suhteet kunnossa yläkertaan, Hoitaakohan muita kuin omia asioita. Haapaniemi onnellinen :D

 • nimimerkki

  Jukka Haapaniemi

  28.11.2020 klo 18:46
  Ytk:lle jaxuhali kun tuntuu nämä asiat vaivaavan.
  Jep ja oon onnellinen muiden kanssa jotka Petriä äänesti.
  Toista se on tämä ytk joka tuntuu nyt tekevän itsestään idiootin mutta koita kestää,vielä se päivä paistaa ehkä sullekkin?

 • nimimerkki

  YTK saa lisäjäseniä

  1.1.2021 klo 13:15
  Nyt in hyvä aika siirtyä YTK:n jäseneksi ja säästää 600 euroa vuodessa. • nimimerkki

  Ari Honkaniemi

  10.1.2021 klo 11:01
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  YTK:n säästö.. edellisessä kirjoituksessa väitetään. Väittämä on täysin perusteeton koska ay-jäsenmaksu vähennetään verotuksessa joka laskee veroprosenttia palkkatulon määrästä riippuen 1-2 prosenttiyksikköä joka tekee todellisen jäsenmaksu vaikutuksen 200- 350 euroa ja pienemmissä tuloluokissa voi ay-jäsenmaksu jäädä jopa alle YTK:n maksun alle. Tällä maksulla saa turvan ammattiliiton organisaatiossa yms. palvelut. Ammattiyhdistysliike on osa demokratiaa tukevaa toimintaa. Yhteiskunta pyörii säännön mukaisesti ja sovitun kaltaisesti josta hyötyy myös YTK:n jäsenet. Ytk:n jäsenet myös nauttii ammattiyhdistysliikkeen historiasta joka on mahdollistanut nykyisen kaltaisen yhteiskunta rakenteen ja hyvinvointivaltioiden synnyn. YTK:N jäsenyys nakertaa yllämainittuja rakenteita ja heikentää sopimus yhteiskuntaa.

 • nimimerkki

  YTK saa lisäjäseniä

  2.2.2021 klo 15:40
  Honkaniemi puhuu muunneltua totuutta. YTK jäsenmaksu vuodessa on 119e vuodessa, eli alle 10e/kk
  Myös YTK-jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen.
  Jotta YTK-jäsenmaksu olisi källiimpi kuin SEL-jäsenmaksu, tulisi palkan olla pienempi kuin 625e/kk = 7500e/vuosi.
  Honkaniemi sanoo myös hyvin kyseenalaisesta politikoiden että YTK:n jäsenet hyötyisivät ammattiyhdistyksen historiasta.
  Samoin ajateltuna ammattiyhdistysliike hyötyy jääkäreiden, IKL:n, Vientirauha Oy:n ja suojeluskuntien historiasta. Jos olisimme alistuneet aikanaan punikkien laittomaan kapinaan Suomessa puhuttaisiin Venäjää ja palkkataso olisi lmeisen heikko.
  Toki Ay-pomoille joitain oligarkkipestejä riittäisi.
  Atrialaisen keskimäräisestä 45000 euron vuosiansiosta Ay-liike nappaa 720 euroa. Teet siis töitä noin viikon vuodessa pelkästään AY-Liitolle.


 • nimimerkki

  MOT

  2.2.2021 klo 15:44
  SDP ajamassa taas lihaveroa! Atrialla se tietää YT-neuvotteluiden alkua.

 • nimimerkki

  YTK:n kannatajille

  3.2.2021 klo 11:25

  Kannattaa ehkö miettiä mitä yleissitovuuden poistuminen tarkoittaa. Ehkä sitten vasta osalle ihmisistä tulisi ammattiliittoja ikävä. Think about it!  1. Palkankorotukset
  2. Minimipalkat
  3. Aamutuntikorvaus
  4. Ilta- ja yövuorolisät
  5. Palvelusvuosilisät
  6. Arkipyhäkorvaukset
  7. Lomaraha
  8. Työajan lyhennysvapaat eli pekkaset
  9. Sairausajan palkka 4–8 viikkoa 1+9 päivää
  10. Palkallinen vapaa sairaan lapsen hoitoon
  11. Palkallinen äitiysvapaa ja isyysvapaa
  12. Vuokratyövoiman käytön pelisäännöt
  Tiedätkö minkä ansiosta sinulla on nämä oikeudet? Ammattiliittosi SEL:n neuvottelema työehtosopimus

  Nämä työntekijöiden oikeudet olemme saavuttaneet liiton jäsenille

  Ei YTK näitä neuvottele!!

 • Pentti Pohjola

  3.2.2021 klo 12:20
  MOT! Olen tarkistanut väitteesi lihaverosta; SDP:n varapuheenjohtaja /kansanedustaja Matias Mäkyseltä ja hän lähetti tekstiviestin, että SDP ei kannata lihaveroa!

 • nimimerkki

  MOT

  3.2.2021 klo 21:10
  Niinhän se Sdp lupasi myös vappusatasen kin, mutta takki kääntyi vaalien jälkeen.

 • nimimerkki

  juu

  4.2.2021 klo 11:39
  Vuokratyövoima Unkarin mies leikkaa, omat miehet pakkaamosa,heh,onko meill luottamusmiehii?? Heh,heh,hamekankai.

 • nimimerkki

  Ari Honkaniemi

  5.2.2021 klo 17:01
  YTK saa lisäjäseniä.. osuit asian ytimeen.. jos Suomessa puhuttaisiin Venäjää niin palkkataso olisi ilmeisen heikko! Tosi on eli itse huomioit sen, että ammattiyhdistysliike on toiminut ja parantanut työoloja, etuja sekä mainitsemasi palkkatasoa koska ammattiyhdistysliike on päässyt vaikuttamaan yhteiskuntaan ja sen demokratiaan. Huomion arvoista on myös mainitsemasi atrialaisten vuosiansiot joita pidät ilmeisen hyvinä ja jotka on yhteisen ammattiyhdistysliikkeen ansiota joista myös ytk:t saavat nauttia vaikkeivat ymmärrä yhteistä hyvää..!! Itse ajattelen muitakin, heikompia ammattikuntia joita ay-liike on auttanut säädyllisempään elämään. Atrialla on on aina ollut mainiosti toimiva luottamusmiesorganisaatio joka on mahdollistanut tämän päivän palkkatason yhdessä liiton sopimien pohjana pidettävien te-sopimusten kanssa. Atrialla on myös esim. henkilöstörahasto joka on luottamusmiesorganisaation aikaan saama jossa olen itsekin ollut alulle panija josta myös ytk:t saavat nauttia sekä erittäin tärkeä jokapäiväinen välipala josta myös ytk:t ovat ilmeisen tyytyväisiä.. että sellainen on ammattiyhdistysliikkeen voima, yhdessä ponnistaen yhteistä hyvää!

 • nimimerkki

  KELA

  14.2.2021 klo 08:52
  :):) On tätä kiva lueskella. Tuo "juu":n kirjoitus on asiaa. Jos leikkaamo on hakenut kustannussäästöjä ,miksi kalliita leikkaajia pystytään pitämään esim.kiinanpakkaamossa .Eikö yhden leikkaajan palkalla palkkaa kaksi uutta suomalaista pakkaamaan sitä "Kiinaa".Mikä vika siellä leikkaamossa nykyään on kun työväki lähtee pois ja kesätöihinkin otetaan jo 17 vuotiaita,ei taida olla jonoa enää siellä "portintakana".Pian on leikkaamossa varaa laittaa enemmänkin niitä leikkaajia sinne kiinanpakkaamoon, vauhtia vähän lisää niihin linjoihin ,saadaan kompensoitua kalliita "Kiinanpakkaajia".Eikös siellä pian nouse se vaihetyön vauhti,onhan se nytkin ollut sellaista harjoitteluvauhtia, aika on siirtyä "tekemisen meinikiin".Kaikkien pitäisi olla tyytyväisiä että on töitä kaikilla,ja tulevaisuudessa se jopa tuntuukin sille.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Pääluottamusmies vaalit

Tälle keskustelupalstalle kirjoitetut viestit julkaistaan palstalla vasta ylläpitäjän hyväksymisen jälkeen.