« aihelistaan

Ikärasismia


 • nimimerkki

  Seniori

  10.1.2020 klo 11:53
  Harrastaako Seinäjoen elintarviketyöläiset ikärasismia kun lakeuden panimojuhliin kustannetaan vain alle 35 vuotiaiden liput.??
  Eikö tälläinen toiminta ole selvää syrjintää vanhempia liiton jäseniä kohtaan. Nuorilla on samanlainen mahdollisuus osallistua kaikkiin tapahtumiin mutta sitten alle 35 vuotiaille järjestetään OMIA tapahtumia mihin vanhemmilla ei ole asiaa???? Eikö kaikkien kuuluisi olla samanarvoisia ikään ja sukupuoleen katsomatta????!!!!!!

 • Petri Koivisto

  13.1.2020 klo 07:29
  Kiitos palautteesta. Pyrimme ammattiosastossamme järjestämään tasapuolisesti kaikenikäisille erilaisia tapahtumia. Ammattiosastossamme toimii aktiivinen nuorisojaosto sekä eläkeläisjaosto. Myös Suomen Elintarviketyöväenliitossakin toimii nuorisojaosto, jonka kriteerinä on ikäraja alle 35-vuotiaat. Liitto järjestää valtakunnallisesti nuorisotapahtumia ja myös muut ammattiosastot meidän lisäksi järjestää nuorille erilaisia tapahtumia. Tämä ei ollut ensimmäinen tapahtuma ammattiosastossamme mikä kohdistuu nuorisojäseniin, mutta mehän järjestämme myös eläkeläisjaoston puitteissa tapahtumia eläkeläisille. Nyt nuorille järjestetty Panimojuhla kiinnostaisi varmasti kaikenikäisiä ja varmasti jatkossa tulemme miettimään myös tätä asiaa ammattiosastossamme.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Ikärasismia

Tälle keskustelupalstalle kirjoitetut viestit julkaistaan palstalla vasta ylläpitäjän hyväksymisen jälkeen.