« aihelistaan

Asiat kuntohon


 • nimimerkki

  Miäs vuosimallia

  8.12.2018 klo 09:05
  Ny saatihin Granluntin jäläkehen eenemmistöryhmän luottamusmies leikkaamoon.Pystyy kyykyttämähän päälliköä kuulemma.Pitää pelleinä työnjohtoa,päällikköä ja johtajia. Ny asioita kuntoon ja palkat ylöspäin. Onneksi ajomalliin luvannu saada muutosta,että pakkopekkasten pitäminen loppuu. Toivoottavasti muutkin kuin leikkaaajat saa alkaa käyttämää nuuskaa tehtaalla ja leimaamaan siviilit päällä pihalle. Joukkovoiman merkitys nähtihin jo kevhäällä.Isolta porukoilta pitää kysyä päätökset tästä eespäin.

 • nimimerkki

  ???Kysymys???

  16.12.2018 klo 15:20
  Mithän tua tarkoota enemmistöryhymä? Leikkaajiako. Uusi jäsen kyselöö.

 • nimimerkki

  Pekkaset finiitto

  2.1.2019 klo 18:21
  Leikkaamo tekee neljän tunnin ylityöt koko alkuviikon ja perjantaisin iltavuoro on kotona. Mitä luottamusmies tekee, Suu käy ja käret heiluu, kun selittelee. Pakkaset miinuksella koko porukalla ja ymmärrys loppuu kaikilta. että sellaane muutos ajomalleihin. toivottavasti Kaitsu hoitaa hommat jatkossa näissä asioissa

 • nimimerkki

  joo niin on

  3.1.2019 klo 11:47
  Ylityöt pitää saada loppumaan välittömästi jos ei pystytä järjestämään koko viikolle töitä.

 • nimimerkki

  Rokulipäivä

  4.1.2019 klo 11:00
  Pitkästä aikaa saatiin hyvä luottamusmies, edellinen oli täys floppi, vuosikaudet päässyt kuin koira veräjästä, milloin ex luottamusmies aloittaa vuorotyön sillä hän on nykyään tavallinen rivimies :D

 • nimimerkki

  Rokulipäivät pois jatkossa

  4.1.2019 klo 13:07
  No aika näyttää floppaako nykynenkin,mutta katotaaan nyt kevät ensin miten sujuu hommat.Ei hyvältä näytä ajomallien osalta.Nykymeno pysty menemään vielä hullummaksi kuin syksy.Onneksi tuo Kaitsu on varalla ja pitää meidän työläisten puolia neuvotteluissa. On se Ex-luottamusmies kuitenkin varapääluottamusmies ettei ihan nyt rivimies ole kuitenkahan.

 • nimimerkki

  Hirvimiäs

  4.1.2019 klo 13:31
  Samma på edellinen kirjoitus. Nyt on hyvä luottamus mies, edellinen nolla. Kyllä kansa tietää!

 • nimimerkki

  Hirvimiäs

  5.1.2019 klo 16:53
  Meillä on kaikki hyvin kun ex luottamusmiäs ottaa piiitkästä aikaa työhön kiinni ja vuorotyöhön niinkuin kaikkienkin pitäisi!!!! Peukut nykyisille luottamusmiehille, hyvä tiimi pitkästä aikaa!!

 • nimimerkki

  Epäilevä

  5.1.2019 klo 21:29
  Taitaa saara entinen luotto jonkun palkkio viran kuten näköjään kaikki neuvottelu ryhmän ukot. Noita kävelijöitä on muutenkin jo tarpeeksi.

 • nimimerkki

  Laszlo Boda

  12.1.2019 klo 17:53
  Mitähän orjapäällikön auto on tehny kahtena päivänä vierasparkissa?
  Nyt tarkkana!

 • nimimerkki

  vuorossa

  20.1.2019 klo 18:37
  Käsittämätöntä että työkaverit tekevät ylitöitä vaikka yt neuvottelut on ajankohtaista. Koittakaahan ryhdistäytyä.
  Työnantaja voi nyt siivota 4 tunnin tekijät selä yhtä vuoroa tekevät, siitä ne säästöt tulee!!!

 • nimimerkki

  Mää vaan

  21.1.2019 klo 11:35
  Kauampa meni että alettiin nelituntisia karehtimaan.Eipä taida niistä vielä tarvittavaa säästöä löytyä.
  Tietysti jos tohon nelituntisten joukkoon lisäis toisten karehtijat niin johan alkais säästöä tulemaan.

 • nimimerkki

  tehoa

  31.1.2019 klo 10:59
  Olen samaa mieltä kuin nimimerkimlä "vuorossa" kirjoittanut.Työn tehokkuutta on lisättävä ja nuo 4 tunnin loikkijat on kaikkea muuta kuin tehokkaita työmiehiä, ja härre kuud jotkut lompsii klo 10 työmaalle, naurettavaa, kuinka hemmetin pelleilyä  ta sallii! Samoin nuo matkamiehet, meidän vuorossa on yksi pitkänmatkalainen joka kulkee niinkuin muutkin vuototyössä mutta toisen vuoron matka miehet lopsii oman nenänsä mukaan, kuten tämän viikonkin maanantaina

 • nimimerkki

  Leikkuri

  6.2.2019 klo 10:01
  http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2002/20020738

  Tuos on ote työsuojelulaista ja yhdessä kohdassa sanotaan että ”Jos työnantajalla ei ole 1 momentissa tarkoitettuun toimintaan tarvittavaa riittävää asiantuntemusta, hänen on käytettävä ulkopuolisia asiantuntijoita.”
  Onhan leikkaamossa käyny Tuijat sun muut mutta tapaturmia tulee koko ajan ja työ on kuormittavampaa kun sen pitäis olla. Edelleen täs olis yks asia mikä pitää ottaa huomioon eilisen esityksen takia eli jos mennään yhteen täyteen vuoroon ja nopeutta nostetaan. Mun mielestä työnantaja rikkoo lakia koko ajan ja me ei tehrä mitään, paitsi tietysti ylitöitö yt:n aikana mikä on kyllä hävettävää.
  Eikös täs olis yks asia mikä pitäis saada jo pikkuhiljaa kuntohon! Samoin kun kinkkulinjaan urakka, työnantajahan siinä tienaa koko ajan!
  Nyt vain yhteen hiileen puhaltamista ja jos kerrankin pistettäis kampohin, varsinki ku saatiin uus luottamusmies ja näyttäis olevan ainakin asialla eli tsemppiä Tiaiselle kun joutui heti tulikokeeseen!

  1 §
  Tarkoitus

  Tämän lain tarkoituksena on parantaa työympäristöä ja työolosuhteita työntekijöiden työkyvyn turvaamiseksi ja ylläpitämiseksi sekä ennalta ehkäistä ja torjua työtapaturmia, ammattitauteja ja muita työstä ja työympäristöstä johtuvia työntekijöiden fyysisen ja henkisen terveyden, jäljempänä terveys, haittoja.

 • nimimerkki

  Saanto -86

  6.2.2019 klo 10:43
  Leikkurin kans samaa mieltä. Tyäsuojelu edellä pitää mennä ja eilinen esitys tuo ongelmia jaksamisen kanssa. Kyllä rivien välistä sai sen käsityksen, että jospa Tiainen saisi neuvoteltua sen lomautuksen tai hitaanman linjavauhdin hoidettua niin säästyttäisiin näiltä kaikilta ikäviltä seurauksilta tulevaasuudessa. Vauhti nousoo niin palkat laskee ja sairaslomat lisääntyy sekä niitä sisäisiä siirtoja tulee. Loppuu työntekijät hetke päästä ja Laszlon miehet leikkaa jatkossa niin ei tarvitse kinkku-urakkaa ottaa käyttöön. Nyt sitä yhteen hiileen puhaltamista tarvitaan , ettei käy niin kuin pahoon pelkään, että tuolla esityksellä mennään Yt:tteitten jäljestä. porukat kasaan ja yhyressä päätetään mitä teherään.

 • nimimerkki

  Mastomies

  6.2.2019 klo 11:09
  Mistä miehet kun sikamäärä kasvaa ja sairaslomat lisääntyy? Unkarista tietenki

 • nimimerkki

  Unohdettu kansanosa

  6.2.2019 klo 11:18
  Nyt meidän aputyöntekijöiden palkat samalla kuntoon. Yhteen hiileen puhalletaan eikä unohreta meitä näissä neuvotteluissa. Toivottavasti saavat neuvoteltua paremman ratkaisun, koska hyviä määräaikaisia lähtee ny sit pois kokonaan. Lomautukset kaikesta huolimatta hyvä ratkaisu porukan kannalta Tiaiselle ihan tiedoksi.

 • nimimerkki

  ammatti mies

  3.3.2019 klo 19:01
  Uskomattomia juttuja Atrialla tapahtuu ja luottamusmiehet sallivat tapatuneet,hamekangas Lemettiselle ja Tiaiselle ja koko neuvotteluporukalle! Eikö Mäkifossin olisi jo aika jättää asiat muiden hoidettavaksi,mitään mies ei saa aikaan,oma nahka pelissä joka asiassa!Ammattimiehiä siirretään alempipalkkaisiin töihin ja ammattitaidottomat jää linjaan! Lisäksi Unkarilaisille löytyy töitä.Hävettää olla Atrialainen.!!

 • nimimerkki

  Costner

  4.3.2019 klo 16:49
  Kyllä nyt alkaa porukka jo kyllääntyä liitonmaksuihin... Ei mitään selitystä sieltä suunnasta asian laillisuudesta.. Kohta koko lafka täynnä pelkkiä unkarilaisia. Muutaman vuoden kysymys enää..

 • nimimerkki

  pakkaamossa

  31.3.2019 klo 17:25
  Mistä minullekin löytyisi teollisuus kävelijän paikka niinku exä luottamusmiehelle, kyllä Atria on näissä nimitys asioissa luiskahtanu raiteilta.Nyt minut alennettiin pakkaamoon.

 • nimimerkki

  "turhake"

  3.4.2019 klo 10:10
  Nimimerkille pakkaamossa:! Turha huurella ku työntekijät ite valittoo edustajansa kahtakättä heittelemähän ja kävelemähän, pitkät vuosikauret työs ollehena en ole ay-väkiä tarvinnut omasta työstäni sopimiseen, työantajan ja esimiehen kans olen työstäni sopinu ja hyvin oon pärijänny, ay maksua maksan jotta liitonmiähet saisivat palkkaa, osallistun heirän työllistämisehen ja osittain maksan varuuksi omaksi turvaksi, jos vaikka lomautusta pukkaa tai väkiä vähennetähän, niistä kun ei päätä liitto eikä paikallinen ay väki, humpuukia koko juttu, näinhän se oikiasti menöö, ku kissiä karvoohin kattotahan.

 • nimimerkki

  Maradoona

  27.11.2020 klo 13:43
  Kyllä ny lähtöä palkat nousuhun.
  Eikö jo ens viikolla mennä punaaselle torille hakehwn ilmaasia liiton ämpäreitä.
  Tai ei ne mitää ilmaasia oo. 79 euroo kuussa makoo viime vuonna
  Liiton rahoilla tulethan punikkipuolueita ja saadaan ulkolaisia halpatyöntekijöötä keikkaamohon
  Rajat kiinni ja kotimaasin voimin työt.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Asiat kuntohon

Tälle keskustelupalstalle kirjoitetut viestit julkaistaan palstalla vasta ylläpitäjän hyväksymisen jälkeen.